Referenties

Many years I was thinking about a good website for my company, but I really didn’t know how and for me it was a big step to make. When I talked to Branko he understood exactly what my idea was of a Music Therapy website, a artistic but professional site with a personal touch. I would like to thank you Branko from here with the wonderful work and wish you lot of success. I certainly recommend clients from Curacao and the whole Caribbean area for web design at Brankomedia!

Marjon Halmeyer-Roos, Music Therapy Center Curaçao

Voor onze opdrachtgevers zoeken we voortdurend naar de beste oplossingen voor communicatievraagstukken. Daarin zijn we altijd heel kritisch met wie we samenwerken. Branko is voor ons een betrouwbare partner. We hebben met hem niet alleen voor onze klanten samengewerkt, maar ook onze eigen website ontwikkeld. Hij is niet alleen kundig, maar ook professioneel en meedenkend. En flexibel. Geen uurtje-factuurtje, maar samen net zolang sleutelen tot het goed is. Dat is erg prettig!

Brenda Busstra-Smink, Intens Reclame en Marketing

Als band hadden we een website nodig – maar helaas beschikten we niet over een eindeloos budget. Branko begreep dat en ontwikkelde tegen een zeer schappelijk tarief een eenvoudige, maar verrassend complete website waarop we alles kwijt konden: muziek, downloads, foto’s, filmpjes, een agenda en wat al niet meer. De site is zelfs door leken als wij makkelijk te onderhouden en scoort ook nog eens goed in Google.

Sander van der Horn, zanger/gitarist Cortez

Met de inzet van Branko heb ik nu een nieuwe website die geheel aan mijn verwachtingen voldoet, waarmee ik hoop veel geïnteresseerden te bereiken. Het eerste ontwerp was al meteen een grote vernieuwingsslag. De lay-out en navigatie zijn nu een stuk beter. Branko heeft ook het interactieve deel naar wens gerealiseerd. Dankzij hem kan ik nu bloggen. De nieuwe media zoals Twitter en LinkedIn zijn geïntegreerd in het geheel.

Harry Wiggers, Quality Upgrade

Branko is een betrouwbare website ontwerper die goed luistert naar wat voor de klant belangrijk is en dit goed vertaald naar het uiterlijk van de website. Alles wordt zeer snel en naar tevredenheid uitgevoerd. Ook op vragen wordt snel gereageerd. Daarnaast is Branko ook nog eens heel schappelijk in zijn prijs. Al met al zeer aan te bevelen! Ik ben in ieder geval erg tevreden!

Jean-Paul Oome, dj Jean-Paul

Wij zijn meer dan tevreden over onze website, ondanks het feit dat wij Branko erg weinig informatie hebben gegeven van hoe het eruit moest komen te zien. Ontzettend knap om aan te voelen wat bij ons past, onze complimenten!

Ron Bijlsma, Lease Hands BV

Brankomedia heeft voor Van den Broek Hypotheken & Assurantiën BV een nieuwe site gebouwd op basis van de specificaties van wederom KEK Grafisch ontwerp. Ik ben uiterst tevreden over de site, want door het ontwerp is die zeer goed vindbaar wat voor mijn branche erg belangrijk is.

Fred van den Broek, Financieel Adviseur

Brankomedia heeft voor de Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort en omstreken (GSVA) op een bijzondere wijze samengewerkt met het grafisch ontwerpbureau KEK uit Amersfoort.Het grootste compliment voor Branko is daarbij dat hij in staat is om een website te bouwen op basis van de aangeleverde wensen.

Het bestuur van de GSVA

Offerte aanvragen

Een offerte voor een nieuw project aanvragen?
Vertel uw wensen en laat Brankomedia.nl u helpen!

offerte aanvragen