Diensten

Websites

Brankomedia.nl ontwikkelt websites voor freelancers, beginnende ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen. Brankomedia.nl verzorgt tegen een scherpe prijs een overzichtelijke en goed vormgegeven website. Websites van Brankomedia.nl zijn eenvoudig zelf te beheren. De websites zijn standaard voorzien van een beheersysteem (cms). Heeft u andere voorkeuren, geen probleem. Laat het weten en Brankomedia.nl zorgt voor een oplossing.

Responsive design

Brankomedia.nl maakt responsive websites. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

Logo en/of volledige huisstijl

Een professioneel logo en/of volledige huisstijl zorgt voor vertrouwen en herkenbaarheid in uw bedrijf, producten of diensten. Voor potentiële klanten vormt uw logo vaak de eerste indruk van uw onderneming. Brankomedia ontwerpt graag voor u een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

Webhosting

Voor webhosting kunt u ook bij Brankomedia terecht. Hiervoor werken wij samen met Bootsystems. Zij bieden complete all-in hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Ook kunt u kiezen om een hostingpakket op maat samen te stellen.

Offerte aanvragen

Een offerte voor een nieuw project aanvragen?
Vertel uw wensen en laat Brankomedia.nl u helpen!

offerte aanvragen