Profiel

Brankomedia.nl is een jong en enthousiast eenmansbedrijf dat is opgericht op 1 januari 2007. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen van eenvoudig te beheren websites. Websites geschikt voor desktop, tablet en smartphone.

Werkwijze

Brankomedia.nl ontwikkeld uw website d.m.v. een gefaseerde aanpak. Brankomedia.nl ontwerpt uw site in goed overleg en veranderingen zijn altijd door te voeren tijdens het ontwikkelproces. Mijn werkwijze ziet er als volgt uit:

  • Kennismaking. Het begin van onze samenwerking begint met een persoonlijk gesprek. Het werkt altijd prettig als we elkaar een keer gezien hebben. In dit gesprek bespreken we wat uw wensen en doelstellingen zijn en geef ik waar nodig advies.
  • Ontwerp. Na ons kennismakingsgesprek maak ik een eerste ontwerp. In dit ontwerp verwerk ik uw wensen en ideeën en geef ik uw een doelgerichte oplossing. In deze fase zullen we regelmatig contact hebben om tot deze oplossing te komen.
  • Ontwikkeling. De bouw van de website start. Tussentijds hou ik u op de hoogte en kunt u de voortgang volgen op een tijdelijke website. Op deze manier heeft u inkijk in de werking van uw toekomstige website en kunt u mogelijk wijzigingen doorgeven.
  • Oplevering. Na een uitgebreide test lever ik de website op en plaats hem online.
  • Nazorg. Heeft u na de oplevering nog vragen over het beheersysteem kunt u altijd contact opnemen.

Eenvoudig zelf uw website beheren

Eindelijk, uw website is klaar en is online te bewonderen. Hiermee is de kous nog niet af. Nu begint het pas, de site actueel houden. Uiteraard kunt u dit uitbesteden, maar dit loopt vaak hoog in de kosten. Brankomedia.nl zorgt ervoor dat u dit eenvoudig zelf kunt doen. Door gebruik te maken van een CMS is het beheer zo eenvoudig als het werken met Word.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Uw website overal en altijd actueel houden
  • Geen technische kennis nodig
  • U bespaart een hoop kosten
  • Zelf de controle

Betaalbaar

Brankomedia.nl is van mening dat een website betaalbaar moet blijven. Duidelijkheid en geen onverwachte kosten! Neem gerust contact op met Brankomedia.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Flexibel

Na oplevering toch nog vragen, maar geen zin in een hoge rekening? geen probleem. Brankomedia.nl ziet de nazorg als duidelijk onderdeel van de samenwerking.

Offerte aanvragen

Een offerte voor een nieuw project aanvragen?
Vertel uw wensen en laat Brankomedia.nl u helpen!

offerte aanvragen